Medlemskap i Enebakk Idrettsforening

Velkommen

Vi ønsker små og store velkommen som medlemmer hos oss. Har du lyst på en aktiv hverdag fylt med idrett så er kanskje vi noe for deg. Velkommen til oss!

Innmelding

Innmeldingen gjøres i Min Idrett. Min Idrett er Norges idrettforbunds sin portal mot idrettens medlemsdatabase. Dersom du har vært medlem av en idrett tidligere har du sannsynligvis allerede en bruker i Min Idrett og du bruker denne videre. Hvis ikke lager du deg en bruker første gangen du går inn.

Det er enklere å administrere Min Idrett hvis du som voksen oppretter en egen bruker/profil først og legger barnet/barna og resten av familien inn der.

1. Opprett bruker/profil eller logg inn på din profil her: https://minidrett.nif.no/
  2. Gå inn på din egen profil og velg legg til familie
  3. Legg deretter inn personnummer og navn for å finne de som er i din familie
  4. Dere vil se fakturaen under betaling til høyre og også ved å klikke på bildet av en handlevogn.
  5. Klikk på fakturaen/handlevognen, finn frem bankkortet ditt og gjennomfør betalingen inne på Min Idrett.

Du kan også laste ned Min Idrett til mobilen din.

Krav for å kunne bli medlem

Det er noen formelle ting som må oppfylles og som er viktig for å bli medlem i Enebakk Idrettsforening;

• akseptere og overholde Enebakk Idrettsforenings og overordnede organisasjonsledd sine regelverk og vedtak.
  • ha gjort opp eventuelle økonomiske forpliktelser til Enebakk Idrettsforening og andre organisasjonsledd i NIF.
  • medlemskap i Enebakk Idrettsforening er først gyldig fra den dag medlemskontingent er betalt.

Les mer om medlemskap i EIF sine lover

Levert avIdrettenOnline