Allerede medlem - logg inn her:

Medlemskap i Enebakk Idrettsforening

Vi ønsker små og store velkommen som medlemmer hos oss. Har du lyst på en aktiv hverdag fylt med idrett så er kanskje vi noe for deg. Velkommen til oss.

Det er noen formelle ting som må oppfylles og som er viktig for å bli medlem i Enebakk Idrettsforening;

• akseptere og overholde Enebakk Idrettsforenings og overordnede organisasjonsledds regelverk og vedtak.
  • ha gjort opp eventuelle økonomiske forpliktelser til Enebakk Idrettsforening og andre organisasjonsledd i NIF.
  • medlemskap i Enebakk Idrettsforening er først gyldig fra den dag medlemskontingent er betalt.

Les mer om medlemskap i EIF sine lover

Min idrett app for mobilen

Appen gjør det enklere for medlemmer og foresatte å administrere deltagelse i idretten. Appen lar deg raskt og enkelt ordne med blant annet:
  • registre/søke om EIF medlemskap for deg selv eller ditt/dine barn
  • online betaling av EIF medlemskontingent, trenings-/aktivitetsavgift og annet fra EIFs medlemsregister (KlubbAdmin)
  • online betaling av lisens og oppgradering av lisens
  • nedlasting av EIF Medlemskort og Lisenskort
Oppsett og bruk

Det er enklere å administrere Min Idrett hvis dere voksne oppretter en egen bruker/profil først og legger barnet/barna og resten av familien inn der.

1. Opprett bruker/profil eller logg inn på din profil her: https://minidrett.nif.no/
  2. Gå inn på din egen profil og velg legg til familie
  3. Legg deretter inn personnummer og navn for å finne de som er i din familie
  4. Dere vil se fakturaen under betaling til høyre og også ved å klikke på bildet av en handlevogn.
  5. Klikk på fakturaen/handlevognen, finn frem bankkortet ditt og gjennomfør betalingen inne på Min Idrett.

Problem:
Finner ingen faktura
o Send e-post til medlemsansvarlig i EIF; medlem.eif@gmail.com
Løsning:
o Det kan være duplikat på ditt barn i Norsk Idrett.
o Send e-post til medlemsansvarlig i EIF; medlem.eif@gmail.com eller Support Idrettsforbundet; support@idrettsforbundet.no