Allerede medlem - logg inn her:

Medlemskap i Enebakk Idrettsforening

Vi ønsker små og store velkommen som medlemmer hos oss. Har du lyst på en aktiv hverdag fylt med idrett så er kanskje vi noe for deg. Velkommen til oss.

Det er noen formelle ting som må oppfylles og som er viktig for bli medlem i Enebakk Idrettsforening;

• akseptere å overholde Enebakk Idrettsforenings og overordnede organisasjonsledds regelverk og vedtak.
  • ha gjort opp eventuelle økonomiske forpliktelser til Enebakk Idrettsforening og andre organisasjonsledd i NIF.
  • medlemskap i Enebakk Idrettsforening er først gyldig fra den dag kontingent er betalt.

Les mer om medlemskap i EIF sine lover

Min idrett app for mobilen

Appen gjør det enklere for medlemmer og foresatte å administrere deltagelse i idretten. Appen lar deg raskt og enkelt ordne med blant annet:

• registre/søke om EIF medlemskap for deg selv eller ditt/dine barn
  • online betaling av EIF medlemskontingent, trenings-/aktivitetsavgift og annet fra EIFs medlemsregister (KlubbAdmin)
  • online betaling av lisens og oppgradering av lisens
  • nedlasting av EIF Medlemskort og Lisenskort